Strejke og lockout

De ansatte på Byggeren skal ikke strejke, men bliver ramt af en mulig lock-out fra 10. april.

BUPL - Børne og Ungdomspædagogernes fagforening - har varslet strejke i 12 kommuner fordelt over hele landet. Rødovre er IKKE udtaget som strejke-kommune. De ansatte på Byggeren skal IKKE strejke fra 4. april.

KL - Kommunerens Landsforening - har som modsvar varslet lockout fra den 10. april. Med enkelte undtagelser er ALLE pædagoger ansat i kommunale og selvejende institutioner omfattet af lock-outen. Indtil videre er ledere omfattet af leder-overenskomsten ikke omfattet af lock-outen. 

I tilfælde af en lockout fra 10. april vil kun lederen og de ansatte der evt. ikke er medlem af BUPL og/eller er organiserede andre steder være på arbejde. De ansatte der er på arbejde må ikke udføre konfliktramt arbejde.

Det betyder, at under en lock-out vil Byggeren være helt lukket så længe konflikten varer.

Alle dyr vil blive passet under en eventuel konflikt. Byggeren vil sørge for at dyrene bliver passet, fodret og tilset som de skal.

Der er stadig mange uafklarede spørgsmål om hvad det indebærer hvis en eventuel lock-out træder i kraft fra 10 april. Vi vil forsøge løbende at holde børn og forældre orienterede.

Hvis I har spørgsmål er I velkomne til at kontakte os på Byggeren eller ringe til os på tel. 36379393.

Rødovre Byggelegeplads APP til mobilen

Byggeren har sin egen APP. Med denne APP installeret har du altid en ugeplan, vores kontaktinformationer og vores åbningstider ved hånden!

Vores APP er gratis og kan hentes fra din telefons APP butik.

hent byggerens APP