Byggeren.dk Kom på besøg på byggeren med din klasse!
Din lærer kan booke på http://www.byggerbooking.dk
Om Byggeren    Galleri    Byggerblad    Information    Aktiviteter

Skolereform

Vi er nu klar med vores nye booking system og tilbyder lærer i Rødovre Kommune at booke sig ind på byggeren til et besøg via hjemmesiden http://www.byggerbooking.dk

Rødovre Byggelegeplads havde chancen for at fortælle lidt omkring de muligheder der ligger i at skolen og byggelegepladserne i Rødovre kan samarbejde omkring den nye skolereform. Her er hvad der kom i radioen i morges Torsdag den 20.03.2014.

https://soundcloud.com/rasmus-hermann-rud-s-rensen/byggelegepladsen-og

Del gerne dette klip og hvis I rammer nogle lærer undervejs så er de meget velkomne til at kontakte os på Rødovre Byggelegeplads for at høre hvordan vi kan samarbejde omkring den nye reform og de mange udfordringer vi står foran sammen.


Links til artikler der omhandler byggeren og skolereformen:

Sådan skal dit barn gå i skole nu 
- Rødovre Lokal Nyt
Flere timer, mere faglighed, men også fokus på trivsel og undervisning ude af huset. Det bliver kodeordene for den nye skolereform, når eleverne møder efter sommerferien.

Matematik i kaninburet 
- Rødovre Lokal Nyt
Når Rødovres børn starter i skole efter sommerferien, skal de lære matematik, mens de bygger kaninbure.Rdovre Byggelegeplads - Nyholms alle 49 - 2610 Rdovre - tlf. 36 37 93 93 - e-mail: byggeren@byggeren.dk
Tilmeld dig vores nyhedsbrev